Project news
Найзахопливіші детективи для підлітка
Wizeclub Education: курси додаткової освіти в Україні
Що робити, якщо болить поперек
Онлайн академія Mate academy – від мрії потрапити в IT до першої роботи
Мобільні додатки для підтримки організації навчання та співпраці в освітньому процесі
Школа англійської для дітей: важливість навчання та як вибрати кращу школу
Хто такий Зевс?
Вивчаємо англійську за допомогою читання
Благодійність та соціальна відповідальність бізнесу
Як обрати надувний басейн?
Як створити і розкрутити групу у Фейсбуці без блокування
Практичні рекомендації по вибору школи англійської мови
Options for checking articles and other texts for uniqueness
Різниця між Lightning та USB Type-C: одна з відмінностей iPhone
Столична Ювелірна Фабрика
Відеоспостереження у школі: як захистити своїх дітей?
Чим привабливий новий Айфон 14?
Розширений пакет за акційною ціною!
iPhone 11 128 GB White
Програмування мовою Java для дітей — як батьки можуть допомогти в навчанні
Нюанси пошуку репетитора з англійської мови
Плюси та мінуси вивчення англійської по Скайпу
Роздруківка журналів
Either work or music: 5 myths about musicians and work
На лижі за кордон. Зимові тури в Закопане
Яку перевагу мають онлайн дошки оголошень?
Огляд смартфону Самсунг А53: що пропонує південнокорейський субфлагман
БЕЗПЕКА В ІНТЕРНЕТІ
Вітаємо з Днем Вчителя!
Портал E-schools відновлює роботу
Канікули 2022
Підписано меморандум з Мінцифрою!

Пролунав останній дзвінок

Date: 27 травня 2019 о 09:35, Refreshed 28 травня 2019 о 06:45
370 views

  Це день важливий для кожного з нас, цей день має своє значення. Для дітей – це нова валіза знань за плечима, для вчителів – гордість за виховання майбутнього покоління, для батьків – мить, коли їхні діти стають дорослішими на рік. Розділили радість свята із учнями та педагогами  гості, керівники релігійних громад та підприємств. Так голова Немовицької об’єднаної громади Віктор Савчин та сільський староста Олександр Трохимець вручили грамоти та подяки переможцям і призерам обласних предметних олімпіад, творчих конкурсів та спортивних змагань, відзначили нагородами вчителів, які підготували учнів-переможців, нагородили учнів-відмінників похвальними листами  – 6 обласних, 31 районних та 22  грамоти Немовицької сільської ради. До слова, випускниця школи – Софія Боротюк цьогоріч – інтелектуал року, яка отримала 8 грамот за призові місця у різних конкурсах. З 5 по 11 клас в шкільному житті 62 випускники вели класні керівники – Ольга Євтушина, Наталія Примак, Людмила Пиліпака.

          Вітаючи дітвору із початком канікулярного періоду, а випускників – із подоланням першого в їхньому житті Рубікону,  Віктор Макарович зазначив: «Переконаний, що кожен із 62 випускників у майбутньому примножить багатства та надбання рідного краю, крокуючи дорогою до європейських цінностей. А це можливо завдяки інтелекту та здобутим у стінах рідної школи знанням. Директор школи Володимир Титечко подякував усім вчителям за їх нелегку роботу, привітав учнів із закінченням навчального року та висловив найкращі сподівання щодо світлого та мирного майбутнього нинішніх випускників. Вітальні слова та побажання прозвучали від старости села Олександра Трохимця, настоятеля місцевого храму Олексія Бухала. Директора місцевого лісового господарства Наталії Мастерко.

        Старший пресвітер об’єднання церков ХВЄ Західного регіону Олександр Коток побажав випускникам, куди б їх не закинула доля -  завжди триматися Євангелії і порадив взяти в дорогу життя слова «Блажен муж, що за радою несправедливих не ходить, і не стоїть на дорозі грішних, і не сидить на сидінні злоріків,  та в Законі Господнім його насолода, і про Закон Його вдень та вночі він роздумує!  І він буде, як дерево, над водним потоком посаджене, що родить свій плід своєдчасно, і що листя не в'яне його, і все, що він чинить, щаститься йому!»

          Вже завтра та післязавтра у школах району пройдуть випускні вечори: сьогоднішні випускники попрощаються із дитинством і з надією та вірою у світле майбутнє зроблять свій перший крок у доросле життя.

Comments:
Only authorized users can leave comments.